• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Knästrumpor

Här hittar du knästrumpor till både dam och herr i olika material.

Knästrumpor har blivit en stor trend under de senaste åren. Knästrumporna som tidigare var kopplat till skolflickor är nu en stor modefluga och kan bäras både till vardag och fest, både till shorts, klänning eller kjol.

Det finns flera olika typer av knästrumpor som kan variera i material, mönster och syfte. Några av de vanligaste typerna av knästrumpor är:

- Bomullsknästrumpor: Dessa är vanliga vardagliga strumpor som är tillverkade av bomull och är mjuka och bekväma att bära.

- Kompression knästrumpor: Dessa strumpor är speciellt utformade för att ge stöd och kompression till benen, speciellt knäna, för att förbättra blodcirkulationen och minska trötthet.

- Mönstrade knästrumpor: Dessa strumpor har olika mönster och färger, som ränder eller prickar, och är ett bra sätt att lägga till lite färg till en outfit.

- Ull knästrumpor: Dessa strumpor är tillverkade av ull och är bra att använda under vintermånaderna för att hålla benen varma.

-Strumpbyxor: Dessa strumpor är tillverkade av nylon eller polyester och har en tunnare känsla än vanliga strumpor. De är vanligtvis mer transparenta och används ofta under klänningar eller kjolar.

- Sportknästrumpor: Dessa strumpor är speciellt utformade för sportaktiviteter, som fotboll eller basket, och ger stöd och skydd till knäna.

Vad är knästrumpor?

Knästrumpor är en typ av strumpa som täcker benet, från foten till knäet. Knästrumpor är vanligtvis tillverkade av bomull, nylon eller akryl men de finns i flera olika material. Strumpornas material är baserat på vad de ska användas. Det finns knähöga strumpor till vardags, formella tillfällen och till fysiska aktiviteter. Det är exempelvis vanligt att använda knästrumpor med kompression för att förbättra sin prestation.

I denna kategori så kan du se flera olika knästrumpor och om du undrar vilken modell som passar dig så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna.