Knästrumpor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (22)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Knästrumpor

Knästrumpor har blivit en stor trend under de senaste åren. Knästrumporna som tidigare var kopplat till skolflickor är nu en stor modefluga och kan bäras både till vardag och fest, både till shorts, klänning eller kjol. Vårt sortiment av knästrumpor består utav bekväma och sköna strumpor i bekväm bomull från Toesox. Det unika med knästrumporna är att de även är tåstrumpor.

Knästrumpor som tåstrumpor är plagget som är perfekt för dig som har problem med fotsvamp eller lätt får skav mellan tårna. Tåstrumpor hjälper också till med att sprida dina tår på ett naturligt sätt, vilket ger dig bättre balans. Eftersom tåstrumporna separerar tårna och gör så att de kan röra sig mer naturligt gynnar det blodcirkulationen och gör så att dina fötter lättare kan hålla en jämnare temperatur. Dessutom håller tårna sig torrare och fotsvamp kan motverkas.

Knästrumporna finns i flera olika färger, med härliga mönster och tryck. Oavsett om du tycker om de mer klassiska strumporna, eller vill ha något mer med färg så har vi knästrumporna som passar just dig.