• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
Mängdrabatt
Reflex
Svensktillverkade
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
reflexstrumpor-Minfot-Active.jpg
strumpor-med-reflex-minfot-active.jpg

Minfot Strumpor Med Reflex 2-Pack

299 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tvättråd

Reflexstrumpor som är designade och producerade i Sverige för att ge dina fötter komfort men samtidigt göra dig synligare under årets mörkare dagar.

Strumporna är designade med reflextråd som gör att du blir synligare i mörkret, både för bilar, cyklister och fotgängare. Reflextrådarna är placerade runt ankeln, vilket gör att du smidigt och enkelt kan dra upp strumporna över dina byxben när du exempelvis ska cykla hem från jobbet. Reflexstrumpor passar utmärkt vid löpning och promenader som komplement till andra reflexer.

Strumpornas material är noggrant utvalt för att ge fötter både komfort och en skön, behaglig känsla mot huden. Strumpornas funktionsmaterial gör även att strumporna är slitstarka. De är designade med luftkanaler på ovansidan som skapar ventilation, vilket gör att strumporna släpper in frisk luft samtidigt som varm luft släpps ut. Det ger fötterna ett friskare och fräschare klimat att vara i och passar för dig med svettiga fötter. Reflexstrumporna är även tillverkade med platta sömmar som minskar obehag på känsliga fötter.

Strumporna är även stickade med luftkanaler på ovansidan som skapar ventilation, vilket gör att strumporna släpper in frisk luft samtidigt som varm luft släpps ut. Det hjälper till med att transportera bort fukt och svett från fötterna och ger på så sätt ett bättre klimat för fötterna att vara i.

Strumpornas material gör att de är optimala för löpning, trekking och orientering eftersom de är tunna och slitstarka. Detta egenskap gör dem särskilt lämpliga för aktiviteter där man konstant rör sig genom olika typer av terräng och förhållanden.


OEKO-TEX®
Svensktillverkade

Färg: Svart
Förpackning: 2-Pack
Material: 84% polyamid, 8% lycra, 8% reflexgarn
Tvättråd: 40 grader, torktumlas ej 

Teknologi:
- Platta, mjuka sömmar
- Flexibel resår med 1:1 ribb
- Stickade med 160 nålar
- Arch band som formar sig efter fötternas form och ger en bra, bekväm passform