• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Svensktillverkade strumpor

Här hittar du strumpor som är tillverkade i Sverige. 

Strumporna är designade för att ge dina fötter optimal komfort och de bästa förutsättningarna och är producerade och tillverkade i Sverige i utav Minfot i Sverige och fyller kritterna för OEKO-TEX® 100, en världsomfattande hälsomärkning av textila råvaror och slutprodukter. Med OEKO-TEX® så är strumporna trygga att använda samtidigt som strumpornas produktion uppfyller höga humanekologiska krav. Där strumporna inte innehåller hälsoskadliga kemikalier.

Perfekt för dig som behöver strumpor i högkvalitativa material men som är svensktillverkade. 

Vi brinner för att producera så nära oss själva som möjligt och i denna kategori hittar du strumpor som är producerade i svenska fabriker. Exempelvis strumpor från vårt eget varumärke – minfot som finns till både vardags, till jobbet och fysiska aktiviteter.

Men här finns även strumpor från det svenska varumärket Seger, som producerar alla sina strumpor i Sverige. Deras fabrik drivs av 100% fossilfritt vindkraftverk. Därför är de svenskproducerade strumporna ett mer hållbart – och miljövänligt val.

Vill du veta med om de svenskproducerade strumporna så kan du klicka in dig på varje artikel för att läsa mer om dem – så att du hittar de perfekta strumporna som passar just dig och dina behov.

27 produkter

27 produkter

Du har sett 27 av 27 produkter