• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg
Mängdrabatt
flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg
Minfot-Quarter-Merinoull-vit-5-pack.jpg
strumpor-merinoull-minfot-vit-quarter.jpg
varma-vita-strumpor-minfot-quarter-vit.jpg
minfot-ankelstrumpor-quarter-merino-vit-5pack.jpg

Minfot Strumpor Quarter Merinoull Vit 5-pack

549 kr

Färg

 • Minfot-Quarter-Merinoull-Svart-5-pack.jpg
 • flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tvättråd

Strumpor designade i Sverige och producerade i Europa som är designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna. Strumporna är designade till promenader, vandringen, vardags eller till träningspasset. De är även tillverkade med platta sömmar som minskar obehag på känsliga fötter.
 
Strumporna är designade i högkvalitativa material och är designade i merinoull. Ett lyxigt material som motverkar kalla fötter, men ändå behåller dem behagligt svala när det är varmt. Merinoull har unika egenskaper som neutraliserar doft och transporterar effektivt bort fukt från fötterna. Vilket ger fötterna ett fräschare, friskare och behagligare klimat att vara i. Därför passar strumporna dig som har besvär med fotsvett, svettiga fötter eller illaluktande fötter. De är även designade med platta sömmar som både ger tryckavlastning på tårna samtidig som det skapar en god känsla för fötterna. 
 
Men merinoullstrumporna passar även dig som har besvär med kalla, frusna fötter - eller för dig som har besvär med dålig blodcirkulation. Strumpornas material, merinoull fungerar temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt. 
 
Strumpornas material är även smutsavvisande, då materialet inte tillåter smuts att tränga in i materialets fibrer, utan håller smutsen på utan. Syret som finns i luften gör även så att ullen nästintill rensar sig själv, så den lösgör effektivt smutspartiklar som faller bort från strumporna, vilket gör att strumporna är renande i sig själv.

Tvättråd: Strumporna kan tvättas i 40 grader. Ej torktumling, ej blekmedel -  tvättas med ullprogram  
 
Färg: Vit 
5-pack
Material: 40% merinoull, 30% polyamid 28% polypropenen 2% elastan
FSC-certifierad box
Non-mulesing | mulesing-fri ull 
Produceras i Portugal
 
Strumpornas box är FSC certifierad som står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.
 
Strumporna produceras i Europa, med noggrant utvalda material och i produktionen så används solenergi från fabrikens egna solcellsanläggning. När vi producerar våra Minfot strumpor så lägger vi alltid fokus på innovation, kvalité och hållbara material - allt från tråden som används i produktion till förpackningen som sitter runt strumporna. 
 
Teknologi:
- Stickade med mjuka och platta sömmar för att ge optimal komfort 
- Stickade i högkvalitativt material med 156 för att ge mjuk komfort och bra hållbarhet. 
- Stickade med 1:1 ribb i resåren som gör den följsam och mjuk samtidigt som den sitter uppe på benet.