Fårskinnstofflor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar (förlängd returrätt på julklappar till 14/1)
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (17)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Fårskinnstofflor

Här hittar du fårskinnstofflor för dam, herr och barn i äkta fårskinn som ger dina fötter komfort, värme och en lyxig känsla hela dagen.

Fårskinnstofflor har blivit populära tofflor att använda året om, men är populära hos dem som har besvär med kalla fötter – eller som lätt fryser om fötterna. Anledningen till att fårskinnstofflorna har blivit så pass populära är tack vare att tofflorna ger fötter komfort och ett optimalt klimat att vara i. Fårskinn är nämligen ett naturligt material, som har naturliga temperaturreglerande egenskaper. Vilket gör att tofflorna ger dina fötter värme när det är kalla, men behåller dem svala när det är varmt.

FÖRDELAR MED FÅRSKINNSTOFFLOR
- Temperaturreglerande, ger värme till dina fötter när det är kallt – men behåller fötterna svala när det är varmt. Vilket ger ett optimalt klimat till dina fötter att vara i
- Mjuka – Fårskinn är ett av naturens mjukaste och skönaste fiber
- Smutsavvisande och lätta att tvätta

I vårt sortiment av fårskinnstofflor så finns det olika modeller, både från vårt eget varumärke Minfot men också från Axelda och Shepherd of Sweden. Fårskinnstofflorna finns i olika modeller, exempelvis med slip in, eller med helt täckande häl. Fårskinnstofflorna finns även med olika yttersulor, antingen med mocka, gummi, anti-halk partier beroende på vad du föredrar och behöver.

TVÄTTA FÅRSKINNSTOFFLOR

Hur man rengör och att tvättar fårskinn kan vara lite lurigt, men tänk på att fårskinn har smutsavvisande egenskaper. Vilket gör att om du luftar och vädrar dina tofflor i jämna mellanrum i hög luftfuktighet så gör det att fårskinn känns fräschare längre utan att du behöver tvätta dina tofflor. Men skulle du vilja tvätta dina fårskinnstofflor så kan du rengöra ditt fårskinn i ljummet vatten med mild tvållösning, eller med tvättmedel som är anpassat för fårskinn. Efter tvätt så bör du töja och gnugga skinnet i när det är fuktigt och låt sen fårskinnet självtorka i ett varmt rum. Ställ dock aldrig de nytvättade fårskinnstofflorna intill eller på ett element. Använd därefter en mockaborste på tofflornas ovandel som avlägsnar smuts, fläckar och blanka partier. Borsten gör även så att mocka-ovandel får lyster igen och ser ny ut, du kan läsa mer om mockaborsten som är anpassad för fårskinnstofflor HÄR

-->