• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
ormsalva-orginal-150ml-liniment
Svensktillverkade
ormsalva-orginal-150ml-liniment

ORMSALVA Liniment Orginal 150ml

129 kr

Färg

  • ormsalva-orginal-150ml-liniment
  • ormsalva-liniment-extrem-70ml

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

ORMSALVA

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

ORMSALVA Original är ett liniment som har det klassiska luktfria massagelinimentet med Arnica Montana och grafit. Ormsalva Original är perfekt att använda på spända och stela muskler och leder.

Linimentet kan användas i samband med fysisk aktivitet och olika former av träning. Salvan kan även användas för att behandla en stukad fot, överansträngda muskler, sträckningar, lårkaka och belastningsskador samt nack- och skuldervärk. Liniment kan även ge smärtlindring vid hälseneinflammation, benhineinflammatio eller onda leder då det ger ökad cirkulation över området.

Linimentet masseras in två till tre gånger dagligen vid behov över det berörda området.
Användning: Lägg ett tunt skikt lager liniment på det aktuella området och arbeta in linimentet i huden med mjuka roterande rörelser.

Linimentet innehåller tinktur av Arnica Montana (Slåttergubbe). Kontaktallergi mot Arnica och andra korgblommiga växter kan förekomma. Vid tecken på hudirritation, avbryt användandet. Förvaras utom räckhåll för barn. För utvärtes bruk.

Innehåller 150 ml.

Produceras i Sverige
Hållbarhet: Märkt med "Öppen burk" 12 månader.

Ingredienser : Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Alcohol, Alcohol Denat., Methylparaben, Arnica Montana Flower Extract, Propylparaben, Graphite

Ormsalva erbjuder ett sortiment av linimentet för alla typer av behov eller besvär. Ormsalva grundades i Mora i slutet på 1970-talet och har sedan starten blivit ett av Skandinaviens mest använda liniment på marknaden. Ormsalvans framgång ligger i produkternas positiva effekter. Som ger dina muskler en välgörande massage och lindrar smärta i muskler. 

Liniment är ett medel som du applicerar på huden och masserar in för att lindra muskelvärk och ledvärk. Liniment har olika aktiva substanser som man kan massera in i huden där smärtan finns.