• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
ormsalva-aktiv-100ml-liniment
Svensktillverkade
ormsalva-aktiv-100ml-liniment

ORMSALVA Liniment Aktiv 100ml

149 kr

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

ORMSALVA

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

ORMSALVA Aktiv är ett liniment som ger en värmande massage till spända, stela muskler och leder. Linimentet innehåller välgörande eteriska oljor, Arnica Montana, chili och mentol. Linimentet ger en skön varm känsla och gör huden mjuk och smidig.
 
Linimentet kan användas i förebyggande syfte eller i samband med träning eller annan fysisk aktivitet. ORMSALVA aktiv kan i början upplevas som kylande för att sedan växlas till värmande då du aktiverar dig. Lägg på ett tunt lager av linimentet och arbeta in det i huden på det angivna området med mjuka roterande rörelser. Liniment kan ge smärtlindring vid hälseneinflammation då det ger ökad cirkulation över området.
 
Salvan kan användas för att lindra eller behandla vid andra problem såsom:
-Lårkaka
-Stukad fot
-Överansträngda muskler
-Sträckningar
-Belastningsskador
-Nack- och skuldervärk
-Onda leder
 
 
Om du har allergi mot salicylsyra bör du inte använda ORMSALVA aktiv. Undvik kontakt med ögonen samt skadade eller irriterad hud. Avbryt behandlingen vid tecken på hudirritation. Linimentet bör ej användas på barn under 12 år.
 
100 ml
Produceras i Sverige
 
Ormsalva erbjuder ett sortiment av linimentet för alla typer av behov eller besvär. Ormsalva grundades i Mora i slutet på 1970-talet och har sedan starten blivit ett av Skandinaviens mest använda liniment på marknaden. Ormsalvans framgång ligger i produkternas positiva effekter. Som ger dina muskler en välgörande massage och lindrar smärta i muskler. 
 
Liniment är ett medel som du applicerar på huden och masserar in för att lindra muskelvärk och ledvärk. Liniment har olika aktiva substanser som man kan massera in i huden där smärtan finns.