• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Produkter för att lindra knäsmärta

Här hittar du produkter som är framtagna för att lindra knäsmärta och ge stöd och avlastning vid knäskador.

Knäsmärta är något som kan drabba alla, i alla åldrar. Knäsmärta kan bero på flera olika saker, besvären och smärtan kan bero på belastningsskador eller bakomliggande sjukdomar. Om du har ont i knäna så bör du kontakta vården för att ta reda på vad din knäsmärta beror på och vad du behöver göra för att lindra smärtan och besvären.

Produkter för knäsmärta

I vårt sortiment hittar du produkter för att lindra och behandla knäsmärta. Våra knäskydd och knästöd finns i flera olika modeller, beroende på vad just du behöver. Skydden och stöden kan användas för att stabilisera och avlasta knäna, vilket ger stöd och lindrar på så sätt smärta och obehag.

Knäskydden och knästöden kan användas för att stödja och avlasta akuta skador och kroniska knäskador. Stöden kan även användas under olika fysiska aktiviteter.

Våra knästöd och skydd kan användas för att

- Avlasta knäleden
- Stabilisera knäleden
- Motverka instabilitetskänsla i knäet
- Linda knäsmärta

Våra knästöd är designade för olika knäproblem och finns i flera olika utförande för att behandla:

- Besvär i samband med irritationer i knäet (tendomyopati, slappa ligament, meniskopati, artros, artrit, posttraumatiskt och postoperativt)
- För att behandla och lindra smärtor i samband med hopparknä,(patellar tendinopati och schlatter)
- Ge stöd och lindring vid kronisk knäsmärta

Liniment som lindrar knäsmärta
Våra liniment kan du använda på hela kroppen och är framtagna för att lindra smärta och mjukgöra musklerna runt knäna.

I vårt sortiment av liniment så hittar du salvor med antingen en kylande, eller en värmande effekt. Linimentet masseras in i huden över knäna och bidrar till att öka blodcirkulationen och mjukgör musklerna, vilket ger en avslappnade effekt och bidrar till att du kan röra dig lättare.

Linimenten är baserade på olika växtextrakt eftersom de har en antiinflammatorisk och en analgetisk effekt (smärtlindrande), vilket bidrar till att linimentet lindrar både smärta och obehag. HÄR kan du se alla våra liniment som lindrar smärta, svullnad och obehag i samband med knäsmärta.