Scholl Glade hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • 14 dagars öppet köp
Priser inkl. moms

Scholl Glade

Scholl Glade är fotriktiga och funktionella skor som har blivit kända världen över för att de lindrar och behandlar smärta i samband med överdriven pronation.

Glades fotbädd har en unik teknologi som på ett unikt sätt rätar upp foten till en neutral position. Vilket minskar felställningen som orsakas av att man pronerar. Det gör att fötterna återigen kan absorbera stötar på ett naturligt sätt, vilket bidrar till att trycket på foten blir jämnt fördelat. Genom att man får en jämnare viktfördelning ger den fötterna en chans att slappna av samtidigt som foten får stöd och komfort.

Fotbädden motverkar även fotsmärta, smärta i hälar, anklar, i knä och i ryggen. Smärta som är vanligt när man har besvär med en onormal eller överdriven pronationsrörelse.

Skorna passar lika bra på jobbet, i hemmet eller som en fritidssko. Skorna är tillverkade i mjukt jerseytyg som är elatiskt och låter fötterna andras, vilket ger dina fötter ett behagligt klimat att vara i. Vilket gör att de passar perfekt för långa promenader, eller för när du byter mellan inne- och utomhusmiljö.