• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
sulor-till-löpning-OM.jpg
sulor-till-löpning-OM.jpg
OM-löpar-sulor.jpg
inlägg-till-löparskor-OM.jpg

Ortho Movement Sulor Running

349 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skoinlägg som är designade för löpning. 
 
Sulorna är designade utav Ortho Movement, där man har samlat in data från löpares olika fottyper runt om i hela världen. Därför är sulorna unikt designade för att minska och förhindra belastning på fötterna och samtidigt ge komfort till hela kroppen. 
 
Sulorna passar olika fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Plattfot
-Ömma och trötta fötter
-Uttrampad hälkudde
 
Därför är sulorna anatomiskt utformade och designade med ett skikt som är framtaget för att minimera risken att drabbas av skavsår eller blåsor. 
 
Sulornas uppbyggnad är designad med ett hålfotsstöd och en hälkopp. Hålfotsstöd ger ett behagligt stöd till foten och bidrar till att skapa en jämnare fördelning av kroppens vikt över hela fotens yta. Vilket ger komfort till fötterna i varje löparsteg. Hälkoppen ger komfort till hälen och minskar belastningen på hälen genom att "samla ihop" hälens fettkudde, vilket förstärker hälens naturliga, stötdämpande funktion. Sulorna kan därför rekommenderas vid uttrampad hälkudde, hälsmärta och hälsporre.
 
Sulorna passar både ett platt, neutralt och högt fotvalv.
 
En förpackning innehåller ett par sulor
Normal läst 
 
Ortho Movement är ett svenskt varumärke med mer än tre decenniers erfarenhet och kunskap inom ortopedteknik och deras filosofi är att minska den onödiga belastning på människors muskler, leder och rygg. Och samtidigt belysa vikten av våra fötters hälsa, funktion och behov. Därför är alla sulor från Ortho Movement anatomiskt designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.