• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Ecco Zipflex Dam GravityGravity Textile Dritto.jpg
Ecco Zipflex Dam GravityGravity Textile Dritto.jpg
ECCO-HYDROMAX.jpg
ecco-sneakers-Zipflex-dam.jpg

ECCO Zipflex Dam GravityGravity Textile Dritto

850 kr
1 700 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Fotriktiga sneakers för dam från Ecco. 
 
Skorna passar lika bra till vardags, på jobbet eller på promenaden och för dig som är plattfot. Skornas innersula är framtagen för att ge dina fötter komfort och ett skönare steg. Därför passar skorna dig som går och står mycket, eller för dig som har besvär med ömma, trötta eller stumma fötter. 
 
Skorna är designade med ECCO DriTan som minskar vattenförbrukningen och kemikalier som annars används i garvningsprocessen, vilket i sin tur bidrar till att reducera miljöpåverkan.  
 
Skorna är designade på en zip-inspierar sula som är gjord i ett stycke för att ge komfort och ett skönare steg. Skornas yttersula är designad i gummi, som bidrar till att ge ett bra och stabilt grepp. Samtidigt som sulan absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för och ger en behaglig känsla till hela foten. I yttersulan så finns det även ett grönt parti, som är unikt framtagen för att ge dämpning till hela foten och mer svikt i steget. 
 
Färg: Grå
Läst: Normal
Löstagbar fotbädd: Ja
Överdel: Mocka, läder, textil 
Yttersula: Gummi