• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gröna sandaler

Letar du efter ett par gröna sandaler som är både trendiga och bekväma? Grönt är en populär färg som passar bra med olika stilar och till flera tillfällen i vardagen, både på jobb och fritid.

När du väljer dina gröna sandaler är färgen egentligen nummer två i priolistan. Nummer ett är bekvämligheten. I vårt sortiment hittar du gröna sandaler med fotvänlig design där stödjande sulor ger stöd till dina fötter, vilket hjälper till att hålla dem i en stabil position som minskar risken att drabbas av ömma eller trötta fötter. Bland våra sandaler i grönt kan du vara säker på att du får bekväm komfort när du hittat den modell som är rätt för just dig och dina behov.

Önskar du en klassisk sandal med korkfotbädd och gröna remmar i läder eller mocka finns det alternativet här, och letar du efter en sandal med lite mer stötdämpning och en mjukare komfort finns även det i flera gröna alternativ.

Högkvalitativa material som skinn, mocka eller syntet gör att sandalerna blir slitstarka och att de håller sig väl över tid. Välj mellan klassiska sandaler i olika gröna nyanser som passar både på arbetet eller för en mer avslappnad fritidslook.