• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gula sandaler

Bekväma och stilrena gula sandaler för alla kvinnors fötter som både sätter härlig färg på vardagen och ökar bekvämligheten i varje steg du tar. 

Välj till exempel våra gula fotvänliga damsandaler med klassisk fotbädd i kork i kombination med en mjuk latexkärna som ger en formbar komfort för foten att behagligt sjunka ned i. Våra sandaler i gult är noggrant designade och utvalda med främsta fokus på bekvämlighet. 

Vi förstår vikten av att ha rätt sandaler på fötterna, särskilt när du tillbringar långa dagar på fötterna. Sandalerna ska vara stötdämpande och gärna med justerbara remmar över foten för att ge bästa möjliga passform och sitta stabilt på foten. Du ska inte känna att du behöver anstränga dig för att ta ett steg med dina gula sandaler. Skålade fotbäddar och tågrepp hjälper tillsammans med anpassningsbara remmar foten att slappna av i sandalerna.

Våra gula sandaler för dam är inte bara bekväma utan också moderiktiga och stilrena med en kvinnlig och avslappnad komfort som passar både till brunchen med väninnorna eller till sommarens strand- och stadspromenader. 

3 produkter