• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Svarta sandaler

Sandaler i svart för både kvinnor och män som dessutom inte kompromissar mellan stil och komfort. Här hittar du svarta sandaler för alla tillfällen – till jobbet där dresscoden innebär svart, till fritiden eller för behaglig hemmakomfort.

Välj mellan en mängd olika svarta sandaler i olika utföranden, men med samma bas och grundtanke: de ska vara bekväma. En fotvänlig design är viktigt och den svarta färgen kommer i andra hand.

Våra svarta sandaler är designade i noggrant utvalda material med anatomiska fotbäddar som både ger stöd, stötdämpning och ett lättare steg. Här behöver du inte tänka på färgen, utan endast välja den svarta sandal vars komfort passar dig och dina fötter bäst. Oavsett om du har behov av en svart sandal med extra mjuk och skön stötdämpning eller om du önskar en sandal med en klassisk, något hårdare fotbädd i kork finns här något för dig.

Svart är gissningsvis en av våra mest populära färger. Svarta sandaler lämpar sig för såväl kvinnor som män och färgen är lätt att matcha för en klassisk stilren look till jeansen, sommarklänningen eller arbetskläderna.

Upptäck skillnaden med våra svarta sandaler, designade för att öka din vardagskomfort och minska trötta, ömma fötter. Hitta den rätta svarta sandalen för just dina behov i vårt sortiment och förbered dig på ett piggare steg och gladare fötter!

94 produkter

94 produkter

Du har sett 36 av 94 produkter