• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Förfotspelott-Splayfoot-Pelotte.jpg
Förfotspelott-Splayfoot-Pelotte.jpg
pelott-inlägg-förfot-berkemann.jpg

Berkemann Splayfoot Pelotte Förfotspelott

119 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Förfotspelott för nedsjunkna förfotsvalv från Berkemann.

Framfotsinlägget är tillverkat i skumgummi med ett överdrag av läder och ger punktspecifik lindring för det tvärgående fotvalvet i fotens främre del, exempelvis vid obehag orsakat av nedsjunket förfotsvalv, plattfot och mortons syndrom.

Pelotten är självhäftande och kan enkelt sättas fast i skon. 

Antibakteriell.

Storlek (bredd x längd):
S - 32 x 47 mm
M - 36 x 50 mm
L - 40 x 53 mm
XL - 44 x 56 mm

En förpackning innehåller 2 st pelotter.

Med förfotsinlägg kan du avlasta och ge stöd till förfoten. Öka komforten i dina skor och minska påfrestningar i trampdynan och förfotsvalvet. Pelotter och förfotskuddar som lyfter upp och avlastar det främre fotvalvet, idealiska för dig som har nedsjunket förfotsvalv. En pelott avlastar även tålederna och rekommenderas vid exempelvis Mortons syndrom.

Berkemanns Splayfoot-produkter lättar obehag orsakade av felställningar av fötterna. Med speciella bandage och tryckkuddar kan foten återställas till en mer naturlig form, medan särskilda kuddar också fungerar som ett mjukt stöd för framfoten.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användande av exempelvis för trånga skor.