kompressionstrumpor-larhoga-for-men-statyups.jpg
Mängdrabatt
kompressionstrumpor-larhoga-for-men-statyups.jpg
Jobst for Men Kompressionsstrumpor Black Thigh High kopiera.jpg

Jobst Stödstrumpor Man Lårhöga Svart

999 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Jobst kompressionsstrumpor Black Thigh High for Men klass 1 är bekväma lårhöga kompressionsstrumpor som är skapade för att motverka svullna ben, ömma och trötta fötter.

Kompressionsstrumporna har en unik teknologi som specifikt har skapats för att behandla och lindra besvär i samband med lymfatiska och venösa sjukdomar. Det är kompressionsstrumpornas unika teknologi som ger en optimal graderad kompression som ökar blodcirkulationen vilket motverkar bensvullnaden och ger stöd så att åderbråcken kan komprimeras.

Kompressionsstrumporna är ribbstickade och ser ut som vanliga traditionella strumpor. Strumpornas material gör att de håller dina fötter och ben svala, vilket ger en behaglig känsla. Kompressionsstrumporna är designade med multifiber-garn som gör dem bekväma och mjuka. Det gör även att strumporna är elastiska och lätta att ta av och på.

Kompressionsstrumporna har en stor och rymlig fot, vilket ger optimal komfort. Strumporna har även en mjuk silkonkant som håller dem på plats utan att skapa obehag. 

Färg: Black

Material: 
73% Nylon
20% Elastan
7 % Silikon

För att få reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta kring den smalaste delen på ankeln, bredaste delen på vaden och på låret där du är som bredast. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (lår)Ben (vad)Fotled (ankel)
S40-62 cm28-38 cm18-21 cm
M46-70 cm30-42 cm21-25 cm
L54-78 cm32-46 cm25-29 cm
XL60-81 cm34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin högsta kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket utan flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.