• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
stödstrumpor-lårhöga-jobst-svart-for-men.jpg
Mängdrabatt
stödstrumpor-lårhöga-jobst-svart-for-men.jpg
Jobst for Men Kompressionsstrumpor Black Thigh High kopiera.jpg

Jobst Stödstrumpor Man Lårhöga Svart

999 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Jobst kompressionsstrumpor Black Thigh High for Men klass 1 är bekväma lårhöga stödstrumpor som är skapade för att motverka svullna ben, ömma och trötta fötter. Använd stödstrumporna under dagarna eller på flygresa som flygstrumpor för att förhindra svullna och tunga ben.

Strumporna har en unik teknologi som specifikt har skapats för att behandla och lindra besvär i samband med lymfatiska och venösa sjukdomar. Kompressionsstrumpornas unika teknologi ger en graderad kompression som ökar blodcirkulationen vilket motverkar bensvullnaden och ger stöd åt åderbråck.

Kompressionsstrumporna är ribbstickade och ser ut som vanliga traditionella strumpor. Material i strumporna är ett multifiber garn som är väldigt mjukt och bekvämt ocg ger en behaglig känsla, det unika materialet håller även dina fötter och ben svala. Multifiber-garn är elastiskt vilket gör att dessa kompressionsstrumpor är lätta att ta av och på.

Kompressionsstrumporna har en stor och rymlig fot, vilket ger optimal komfort. Strumporna har även en mjuk silkonkant som håller dem på plats utan att skapa obehag. 

Färg: Svart

Material: 
73% Nylon
20% Elastan
7% Silikon

För att ta reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta din ankel runt den smalaste delen samt den bredaste delen på vaden och på låret. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (lår)Ben (vad)Fotled (ankel)
S40-62 cm28-38 cm18-21 cm
M46-70 cm30-42 cm21-25 cm
L54-78 cm32-46 cm25-29 cm
XL60-81 cm34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin höga kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket av flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.