• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg
Mängdrabatt
Svensktillverkade
Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg
strumpor-med-tår-minfot-merinoull-svarta.jpg
svarta-tåstrumpor-i-merinoull-minfot.jpg
tåstrumpor-svarta-merinoull-minfot.jpg

Minfot Tåstrumpor Merinoull Svart Mix 3-pack

449 kr

Färg

 • Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-River-Mix 3-pack.jpg
 • Minfot-Tåstrumpor-Merinoull-Svart-Mix-3-pack.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tvättråd

Tåstrumpor från Minfot i merinoull som ger dina fötter komfort och ett optimal klimat till dina fötter att vara i, oavsett temperatur. 
 
Strumporna är producerade i Sverige, i högkvalitativ i merinoull. Ett lyxigt material som ger dina fötter värme när det är kallt, men behåller dem behagligt svala när det är varmt. Merinoull har unika egenskaper som neutraliserar doft och transporterar effektivt bort fukt från fötterna. Vilket ger fötterna ett fräschare, friskare och behagligare klimat att vara i. 
 
Därför passar strumporna dig som har besvär med fotsvett, svettiga fötter eller illaluktande fötter. Men merinoullstrumporna passar även dig som har besvär med kalla, frusna fötter - eller för dig som har besvär med dålig blodcirkulation. Strumpornas material, merinoull, fungerar temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt. Ullen hjälper till att motverka kalla fötter.
 
Strumpornas material är även smutsavvisande, då materialet inte tillåter smuts att tränga in i materialets fibrer, utan håller smutsen på ytan. Syret som finns i luften gör även så att ullen nästintill rensar sig själv, så den lösgör effektivt smutspartiklar som faller bort från strumporna, vilket gör att strumporna är renande i sig själv.
 
Tåstrumporna kan även användas av dig som har känsligare fötter, får lätt skavsår, eller för dig som har besvär med fotsvamp. 
Anledningen är att strumpornas design som hjälper till med att sprida dina tår på ett naturligt sätt, vilket gynnar blodcirkulationen på ett naturligt sätt och gör att sina fötter kan hålla en jämnare temperatur, vilket gör att fötterna håller sig behagligt torra och samtidigt motverkar fotsvamp. Genom att tåstrumporna sprider dina tår på ett naturligt sätt så ger det dig även bättre balans och mer trygghet. På grund av tåspridningen lindrar man trycket man får på sina tår vid besvär med Hallux Valgus. De är även designade med platta sömmar som både ger tryckavlastning på tårna samtidig som det skapar en god känsla för fötterna. 
 
Färg: Svart 
3-pack 
Svenskproducerade 
Material: 90% merinoull, 8% polyamid, 2% lycra
Tvättråd: 40 grader, torktumlas ej -  tvättas med ullprogram  
Non-mulesing / Mulesing-fri ull

Teknologi:
- Flexibel och mjuk resår med 1:1 ribb
- Stickade med 120 nålar som gör strumporna slitstarka och bekväma 
- Sydda med platta sömmar för optimal komfort