• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
tulis-classic-hälkopp-hälsmärta.jpg
tulis-classic-hälkopp-hälsmärta.jpg

Tulis Classic Hälkoppar

299 kr

Färg

  • tulis-classic-hälkopp-hälsmärta.jpg
  • tuls-grön-heavy-duty-hälkopp.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Tulis

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tulis Classic Hälkoppar är stötdämpande hälskydd som är specifikt skapade för att lindra besvär i samband med hälsporre (Plantar fasciit), Akillestendinit, Severs skada eller för dig som har drabbats av hälsmärta, hälseneinflammation eller ömma hälar. Men kan även användas för att lindra besvär i samband med Haglunds häl. 
 
En förpackning innehåller två hälkoppar. Används med fördel som ett helt par för att undvika höjdskillnad som kan uppstå, även om smärtan endast är i ena hälen.
 
Hälinläggen kan anvädas vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Hälseneinflammation
-Severs skada
-Uttrampad hälkudde
 
Hälkoppen har Tulis patenterande våffeldesign som effektivt absorberar stötvågen och återger på så sätt energi. När du går eller springer följer hälkoppens konstruktion dina fötters rörelser för att absorbera stötar och likt en fjäder återges energi för maximal komfort och prestanda.
 
Tack vare att hälkoppen ger avlastning och stöd så lindrar hälkoppen både smärta och obehag. Hälkoppen ger en omedelbar smärtlindring till hälen genom att lyfta upp hälbenet och dämpa smärta i det berörda området.
 
Hälkoppen kan även användas för att öka stabilitet och ge en mer korrekt ställning av hälen. Fungerar bra vid sport och löpning eller på jobbet om du står upp hela dagen och ofta får ont i hälarna.
 
Storleksguide och riktlinjer
Storleken baseras främst på din kroppsvikt.
 
Small - upp till 40kg
Regular - mellan 40-80kg (skostorlek: upp till strl 40, ca)
Large - över 80kg (skostorlek: 41 och uppåt)
 
Producerad i USA
CE-märkt 
 
Smärta, värk eller ömhet under hälen är ett vanligt besvär. Minst två procent av befolkningen lider dagligen av hälsporre, och det finns många anledningar till att man kan uppleva smärta i hälen. Men hälsporre tillhör den vanligaste orsakerna till smärta i hälen, även om smärtan avtar när du har gått en stund kan smärtan påverka en negativt i vardagen. Därför är det viktigt att du själv behandlar och försöker lindra din smärta.