• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
scholl-gelactiv-sport-women-skoinlagg
scholl-gelactiv-sport-women-skoinlagg
scholl-gelesulor-16150

Scholl GelActiv Sport Women

269 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Scholl GelActiv Sport Women är ett gel-inlägg som gör att du kan träna ännu längre och njuta längre av din fysiska aktivitet. Gelsulorna absorberar stötar och hjälper till att minska belastningen som uppstår när du går, står, springer och tränar. Inläggen är skapade med en effektiv design med kontaktområden för bästa möjliga tryckfördelning.

Inläggen ger dina fötter komfort och stötdämpning som minskar påfrestningen på kroppens leder. Inläggets Ultra soft blue gel heel pad ger en stötdämpning som är skapad för att reducera stress och påfrestning på kroppens leder. Inläggets hålfotsstöd ger ytterligare support för att ge dig en ökad rörlighetskontroll och sidledsstabilitet. Inläggets mjukare gel och hårdare skum ger en ökad komfort och stötdämpning där det behövs som mest.

Sulorna är utvecklade i samarbete med University of Salford som har skapat sulan för att specifikt ta upp stötar och samtidigt minska belastningen på lederna. Scholl GelActiv är gelesulor med bra komfort och stötdämpning som ger extra stöd och stabilitet vid exempelvis löpning, träning och andra sportutövningar och fysiska aktiviteter.

Sulorna är one size (ca 38-42) och är klippbara sulor. Sulorna kan klippas ut och därefter och därefter formas efter dina fötter, så att du kan få optimal passform. Klipp inläggen längs den kontur som matchar din skostorlek. Du kan även använda din befintliga innersula som mall.

För att uppnå bästa resultat bör du byta ut de befintliga innersulorna mot Scholl GelActiv inläggen som ska placerad med GEL-sidan nedåt. När inläggen börjar se slitna ut bör inläggen bytas ut. Scholl rekommenderar att byta inläggen var sjätte månad.  

Rengör Scholl GelActiv Sport inläggen genom att torka dem med en trasa som fuktas med varmt tvålvatten. Inläggen bör inte läggas i blöt. 

Sportsulor med bra komfort och stötdämpning för extra stöd och stabilitet vid exempelvis löpning, träning och andra sportutövningar och fysiska aktiviteter. Sulorna passar även om man har problem med uttrampad hälkudde.