stöd-för-hopparknä-genutrain-titan.jpg
stöd-för-hopparknä-genutrain-titan.jpg
genupoint-stöd-för-hopparknä.jpg

Bauerfeind GenuPoint stöd för Hopparknä

479 kr

Färg

  • svart-genupoint-stöd-för-hopparknä.jpg
  • stöd-för-hopparknä-genutrain-titan.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

GenuPoint från Bauerfeind ger riktad avlastning och stöd åt patellasenan för behandling av smärtor i främre delen av knät (patellar tendinopati, schlatter eller hopparknä).

 

GenuPoint stödjer och styr patellasenan samtidigt som den avlastar. Det smala, anatomiskt utformade stödet sitter nedanför knäskålen och ger avlastning tack vare den speciella funktionen med tryckpunkter. Det mjuka stickade materialet är elastiskt i endast en riktning, vilket ger en säker passform och maximal rörelsefrihet.

Trycket från stödet kan regleras med det steglösa kardborrebandet. 

GenuPoint finns i 3 olika storlekar. Man mäter omkretsen på underbenet strax under knäskål. Se storleksguide bland bilderna för produkten. GenuPoint kan användas för både höger och vänster knä.

Färg: Titan

Produceras i Tyskland

Aktivortoser och knäskydd för stabilisering och avlastning för knä och knäsmärta. Knästöden är idealiska för dig som vill hålla dig aktiv och smärtfri.

Bauerfeind erbjuder medicintekniska skoinlägg, sulor och ortoser som är utvecklade för att hjälpa människor att återfå rörlighet samt öka förutsättningarna för god hälsa. Med Bauerfiends produkter kan du lindra besvär med ryggrad, knä och höftled som är statiskt betingande.