Jobst-ultra-sheer-kompression-strumpbyxa.jpg
Mängdrabatt
Jobst-ultra-sheer-kompression-strumpbyxa.jpg
Jobst kompressionsstrumpbyxa Black Diamond.jpg

Jobst kompressionsstrumpbyxa Black Diamond

959 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Kompressionsstrumpbyxa UltraSheer från Jobst med ett elegant diamantmönster som passar utmärkt för lite finare tillfällen. Strumpbyxorna är extra tunna, silkesmjuka och med fin glans. Kompressionsklass 1 - 15-20 mmHg - erbjuder kontinuerlig lindring för trötta och värkande ben med exempelvis lätta åderbråck. Kompressionen hjälper mot trötta och tunga ben och fötter och förebygger svullna ben och svullna fötter.

Jobst tillverkar dessa strumpbyxor i en exklusiv garnblandning som ger en vacker och genomskinlig effekt med god passform. Jobst Advanced Comfort som genom sin unika blandning av garn och olika textilbehandlingar gör att du känner dig sval, torr och bekväm.

UltraSheer är utformad speciellt för kvinnor som vill ha en formell men snygg klädstil i modernt snitt, ingen ser att strumpan även erbjuder medicinsk effekt. 

Färg: Black Diamond

Material: 
72% Nylon
28% Elastan
 

Storlek

För få reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta kring den smalaste delen på ankeln, bredaste delen på höjften och på låret där du är som bredast. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (lår)Höft Fotled (ankel)
S40-62 cm71-117 cm18-21 cm
M46-70 cm76-127 cm21-25 cm
L54-78 cm81-137 cm25-29 cm
XL60-81 cm102-166 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin högsta kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket utan flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.