• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
Jobst-ultra-sheer-kompression-strumpbyxa.jpg
Mängdrabatt
Jobst-ultra-sheer-kompression-strumpbyxa.jpg
Jobst kompressionsstrumpbyxa Black Diamond.jpg

Jobst kompressionsstrumpbyxa Black Diamond

959 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Kompressionsstrumpbyxa UltraSheer från Jobst har ett elegant diamantmönster som passar utmärkt för lite finare tillfällen. Strumpbyxorna är extra tunna, silkesmjuka och med fin glans. Dessa strumpbyxor som har kompressionsklass 1 (15-20 mmHg) erbjuder en lindring för trötta och värkande ben som har lätta åderbråck. Kompressionstrumpor hjälper mot känslan av trötta, tunga ben och fötter. Vid användning av stödstrumpor med kompression förebygger man svullna ben, anklar och fötter. Kan även användas vid flygresor som flygstrumpor för att minska risken för trötta och tunga ben.

Jobst tillverkar dessa strumpbyxor i en exklusiv garnblandning som ger en vacker och genomskinlig effekt med god passform. Jobst Advanced Comfort har en unika garn och textilbehandling som gör att du känner dig sval, torr och bekväm.

UltraSheer är utformad speciellt för kvinnor som vill ha en formell men snygg klädstil i modernt snitt, ingen ser att strumpan även erbjuder medicinsk effekt. 

Färg: Black Diamond, Svart

Material: 
72% Nylon
28% Elastan
 

Storlek

För att få reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta runt den smalaste delen på ankeln, bredaste delen på höjften och låret. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (lår)Höft Fotled (ankel)
S40-62 cm71-117 cm18-21 cm
M46-70 cm76-127 cm21-25 cm
L54-78 cm81-137 cm25-29 cm
XL60-81 cm102-166 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin högsta kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket utan flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.