• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Singelpack

Här hittar du stödstrumpor, också kända som kompressionsstrumpor i singelpack.

Stödstrumpor används för att förbättra blodcirkulationen i benen och minska svullnad. Stödstrumporna kan också hjälpa till att motverka trötthet och smärta i båden benen och fötterna. Stödstrumpor finns i olika grader av kompression, och de kan användas för att lindra besvär i samband med åderbråck och andra venösa sjukdomar. Men också av dig som går och står mycket på jobbet, eller för dig som är gravid. Men stödstrumpor har många fördelar för din hälsa:

- Förbättrar blodcirkulationen: Kompressionen i stödstrumporna hjälper till att öka blodflödet till benen, vilket kan minska svullnad och trötthet.

- Lindring av åderbråck: Stödstrumpor kan hjälpa till att motverka åderbråck genom att minska trycket på de utvidgade venerna och förbättra blodflödet.

- Förebyggande av blodproppar: Stödstrumpor kan hjälpa till att förhindra blodproppar genom att hålla blodet i rörelse och förhindra att det samlas i venerna.

- Lindring av trötthet och smärta: Stödstrumpor kan hjälpa till att lindra trötthet och smärta i benen som kan uppstå på grund av stillasittande eller långvarigt stående.

Singelpack stödstrumpor säljs i par, så att du får en till höger – respektive vänsterfot och våra stödstrumpor är perfekta för dig som aldrig har använt stödstrumpor och vill prova. Eller för dig som använder stödstrumpor dagligen. Om du är osäker på vilka stödstrumpor just du ska välja så kan du kontakta vår kundtjänst – vi hjälper dig gärna hitta rätt stödstrumpa utifrån dina behov.

121 produkter

121 produkter

Du har sett 36 av 121 produkter