Stödstrumpor med kompressionsklass 1 hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt vid köp över 399kr
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • Öppet köp i 14 dagar
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (232)1 2 3 ... 58 Sista 100 per sida

Stödstrumpor med kompressionsklass 1

Stödstrumpor i kompressionsklass 1 som ökar ditt välbefinnande, lindrar besvär i samband med trötthetskänsla i ben och fötter, åderbråck och dålig blodcirkulation.

Stödstrumpor i kompressionsklass 1 har en mildare kompression än klass 2. Stödstrumpor är ett populärt plagg inom yrken där benen och fötterna utsätts för stor belastning. Därför ses stödstrumpor oftast inom vården, skola och omsorg.

Stödstrumpor kan användas utav alla men har även blivit ett populärt plagg för de som har venösa besvär, åderbråck eller har besvär med trötthetskänsla och motverkar tunga, svullna ben.

Stödstrumpor med klass 1 minskar även risken att drabbas utav blodproppar i benen och kan även lindra besvär i samband med klaffsvikt.

Du kan använda stödstrumporna på jobbet, hemma, under flygresan eller andra långa bilresor. Du som är gravid kan även använda stödstrumpor i kompressionsklass 1, för att förbättra kroppens förmåga att levra blod under graviditeten.

Oavsett vilket yrke du har, eller hur gammal du är, eller vilket fotproblem eller besvär du har så kan du använda stödstrumpor i kompressionsklass 1 för att förbättra din hälsa, gynna blodcirkulationen och ge hela kroppen ett bättre välbefinnande.