• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor i nylon

Stödstrumpor i nylon passar dig som vill ha en lite tunnare stödstrumpor. Nylonstödstrumporna passa perfekt för tillfällen när du vill vara lite extra fin och behöver stöd och kompression för dina ben och fötter. Stödstrumpor i nylon passar även dig som vill ha en mer diskret och enkel stödstrumpa.

Stödstrumporna i nylon är tunna, sköna och känns behagliga mot huden. Stödstrumpor kan även användas under varmare dagar där du inte kan använda de klassiska stödstrumporna i exempelvis bomull och ull. Hos oss hittar du stödstrumpor i nylon som både stödstrumpbyxor och stay-ups. Stödstrumporna finns både i den klassiska och stilrena färgen svart, eller färgglada för den som vill ha en liten extra färgklick. Stödstrumporna finns också som hudfärgade i olika toner.

STÖDSTRUMPOR I NYLON 

Stödstrumporna i nylon är vackra, tunna, eleganta och ger en känsla av lyx samtidigt som de ger en skön massageliknande känsla för dina ben och fötter.

Stödstrumpor i nylon kan användas för att ge dina ben och fötter ett bättre välbefinnande och samtidigt ge dem med energi. Kompressionen som finns i stödstrumporna gör så att dina ben får mer energi och motverkar dålig blodcirkulation. Stödstrumpor används även för att minimera uppkomsten till åderbråck och minimera känslan av stumma och trötta ben.

Även om stödstrumpor främst används till lite festligare tillfällen så kan de även användas i vardagen och på jobbet. För de som helt enkelt vill ha en lite mer diskret stödstrumpa som helt enkelt inte syns och ser ut som vanliga strumpor.

Men du kan även använda stödstrumpor i nylon om du är gravid och vill ta bort den stumma och tröttande känslan som kan uppstå i benen när man är gravid. Men stödstrumporna kan också användas i förebyggande syfte, för att undvika att benen svullna upp och minska risken att drabbas utav åderbråck senare i livet.

Oavsett om du är gravid, har dålig blodcirkulation eller helt enkelt bara uppskattar den sköna känslan som stödstrumpor ger dig och dina ben så har vi något för dig. I vårt sortiment hittar du lyxiga och bekväma stödstrumpor i nylon från välkända varumärken som Funq Wear och Mabs.