merino-crew-ankel-stödstrumpa-svart.jpg
Mängdrabatt
merino-crew-ankel-stödstrumpa-svart.jpg

OS1st FS4 Hälsporrestrumpor Merino Crew Svart

299 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

OS1st

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Hälsporrestrumpor från OS1st i merinoull som är unikt framtagna för att lindra hälsmärta och förebygga hälsporre (plantar fasciit) och ömhet i hälen. Strumpornas unika kompression minskar även svullnad i fötterna, förbättrar blodcirkulationen och lindrar på så sätt fotsmärta.

 
Strumpornas merinoull fungerar även temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt - därför passar strumporna perfekt året om, oavsett klimat eller temperatur. Strumpor som motverkar både svettiga och kalla fötter.
 
Stumporna kan användas vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Kalla fötter
-Svettiga fötter
-Svullna fötter
-Hälseneinflammation
-Uttrampad hälkudde
 
FS4 är unika strumpor med liknande funktion som FS6 fast här får du en hel strumpa med kompressionen fördelad över hela foten. FS6 är mer fokuserad precis till själva hälen och området runt. Strumpor FS4 har en unik, patenterad kompressionsteknik i 4 olika zoner som fungerar både i förebyggande syfte och ger dina fötter ett bättre välmående. 
 
Det är strumpornas fyra olika kompressions-zoner som stödjer fotens struktur och ökar blodflödet genom hela foten. Kompressionen skapar en effektiv komprimering av venerna i foten, vilket ger en förbättrad cirkulation och ökar blodflödet till skadad vävnad, vilket i sin tur skapar en snabbare läkning och återhämtning. Kan även ge lindring vid hälseneinflammation.

Strumpornas unika anatomiska design med höger och vänsterdesign för att ge optimal passform, vilket även ger komfort till hela foten.

I strumpornas design finns även förstärkning vid utsatta områden för att ge maximal avlastning och hållbarhet.

Material: 40% Nylon, 25% Merinoull, 25% Acryl, 10% Lycra spandex

Kompressionsstrumporna för hälsporre kan användas både dag och natt.