Foppatofflor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Leveranstid 1-3 vardagar
  • 14 dagars öppet köp
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (7)1 2 Sista 100 per sida

Foppatofflor

Foppatofflor är bekväma och stötdämpande tofflor som även är kända som Crocs.

Men tofflorna fick sitt ikonsiska namn "foppatofflen" tack vare ishockeyspelaren Peter Forsberg. Det var när han hade en hälskada och hade problem med att använda vanliga skor och gick då endast i Crocs. Därefter så började Peter Forsberg, via sitt företag Forspro importera Crocs till Sverige. För att ge svenskar möjligheten att kunna gå skönare och mer bekvämt - och det blev en stor succé. Och Foppatofflen blev en ikonisk toffel att bära, både till vardags, hemma, på semestern eller i ishallen. 

Anledningen till tofflornas framgång är deras unika material Croslite™. Croslite är ett patenterat material med slutna celler som ger tofflorna sina unika egenskaper. 

Croslite gör att skorna ger fötterna en mjuk och stötdämpande känsla som även absorbera stötar, vilket minimerar de stötar och påfrestningar som fötterna utsätts för. Vilket ger fötterna behaglig komfort och minimerar att fötterna blir ömma, trötta eller stumma. Skornas unika material gör även att skorna tål vatten, är antibakteriella, luktmotverkade och återvinningsbara. Vilket gör att foppatofflorna även har blivit populära tofflor att använda på jobbet, speciellt inom vård och omsorg. 

Men idag så sköter Crocs själva distributionen till Sverige och trots att Peter Forsberg slutade sälja Crocs för flera år sedan så är tofflorna än idag kända som - och kallas "Foppatofflor".