• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
outdoor-sulor-Ortho-movement.jpg
Varmfodrat
outdoor-sulor-Ortho-movement.jpg
sulor-outdoor-OM.jpg
skoinlägg-outdoor-OM.jpg

Ortho Movement Sulor Outdoor

499 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Ortho Movement Sulor Outdoor som är designade för promenader, vandringar och utomhusaktiviteter. 
 
Sulorna är tillverkade i en blandning av merinoull och polyester, vilket gör att sulorna andas och motverkar fotsvett samtidigt som de ger dina kalla fötter värme och komfort.
 
Sulorna passar olika fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Plattfot
-Kalla fötter
-Ömma och trötta fötter
-Uttrampad hälkudde
 
Sulorna är anatomiskt utformade och har en unik undersida med D30, orangefärgade zoner som bidrar till att öka dämpningen och minimera på påfrestningar på både fötter och leder. Vilket ger komfort och minimerar risken att dina fötter ska vara ömma, trötta eller stumma. 
 
Sulorna är uppbyggda med ett hålfotsstöd som ger ett behagligt stöd till foten och ger samtidigt en behaglig bas för foten och komfort. Sulorna har även en hälkopp som är anatomiskt designad. 
 
Hälkoppen ger komfort till hälen och minskar belastningen på hälen genom att "samla ihop" hälens fettkudde, vilket förstärker hälens naturliga, stötdämpande funktion. Sulorna kan därför rekommenderas vid uttrampad hälkudde, hälsmärta och hälsporre.
 
Sulorna passar både ett platt, neutralt och högt fotvalv.
 
En förpackning innehåller ett par sulor
Normal läst 
Material: Merinoull & polyester
 
Ortho Movement är ett svenskt varumärke med mer än tre decenniers erfarenhet och kunskap inom ortopedteknik och deras filosofi är att minska den onödiga belastning på människors muskler, leder och rygg. Och samtidigt belysa vikten av våra fötters hälsa, funktion och behov. Därför är alla sulor från Ortho Movement anatomiskt designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.