• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
flat-shoes-sulor-scholl.jpg
flat-shoes-sulor-scholl.jpg

Scholl GelActiv Sulor Flat Shoes

229 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Scholl GelActiv Sulor Flat Shoes är gelesulor som är specifikt skapade för att ge komfort och stötdämpning i i vardagsskor utan klack som exempelvis ballerinaskor och boots. 

Inlägget passar skostorlekar från 35-40,5.

Gelesulorna har en mjuk gel som har ett inbyggt stöd för fotvalvet, som håller dina fötter pigga hela dagen. Sulorna är framtagna tillsammans med fotvårdsspecialister för att ge optimal komfort och dämpa stötar.

Gelesulornas dubbla gele tar effektivt upp stötar och dämpar alltför kraftig belastning vid gång och andra vardagsaktiviteter. Den fastare gelen stödjer fotvalvet och hälen, men den mjukare tar upp stötar och ger dämpning.

Gelesulorna ger dig en dubbel dämpning, jämfört med om du inte använder innersulor i skorna. Inläggens design gör att sulorna håller sig plats och ligger stadigt i skon. 

Sulorna är lätta och smidiga att placera i skon. Ta bort plastbaksidan och kontrollera markeringen som visar vilken sula som är för vänstersko (markerat med L) respektive högersko (markerat med R). Placera innersulan med den häftande sidan nedåt i skon, men sulas framkant under trampdynan. Scholl rekommenderar att sulan bör bytas ut efter 6 månader, eller när sulan visar tecken på slitage. Scholl rekommenderar även att man sluta använda sulan om man upplever någon from utav negativ biverkning.

Gelesulor är stötdämpande skosulor och skoinlägg i gel som är idealiska för dig som arbetar på hårda golv och vill undvika trötta och ömma fötter. Gelesulor ger behaglig dämpning och komfort i alla typer av skor.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor som är specifikt skapade för att kunna gå rätt och gå skönt.