• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Springyard-sensus-fresh-sula.jpg
Vegan
Springyard-sensus-fresh-sula.jpg
sensus-fresh-sula-springyard.jpg

Springyard Sensus Fresh

259 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Anatomiskt skoinlägg med uppbyggt stöd för hela foten som luftar och ger dämpning. Idealiska för sneakers och skor där du gärna vill vara barfota tack vare ett mjukt ytskikt av bambufrotté och luftig kokos som sökerställer ett fräscht klimat för dina fötter. Skoinlägget har en uppbyggd hålfot passande för låga till neutrala fotvalv, en integrerad förfotspelott som stödjer och avlastar det främre fotvalvet exempelvis om man har ett nedsjunket förfotsvalv, samt en extra dämpande kudde under hälen, där du oftast behöver stötabsorbering som mest. 

Sulorna passar dig som har besvär med:
- Nedsjunket förfotsvalv
- Svettiga fötter
- Hälseneinflammation
- Mortons Syndrom
- Fotsvamp
- Plattfot

Skoinläggets anatomiska stöd gynnar kroppshållningen och förebygger även hälsporre. Du får en jämnare viktfördelning och minskar risken för överbelastning. Ytskiktet i bambufrotté är högabsorberande, vilket håller svettiga fötter torra och transporterar bort fukt från huden. 

Under bambufrottén finns ett lager kokos som både är luftigt och låter dina fötter andas, samtidigt som det hjälper till att absorbera stötar. En glidskyddad undersida ser till att skoinlägget ligger still i skon. Luftas efter användning för längre hållbarhet. Kan även handtvättas i 30 grader vid behov. En förpackning innehåller ett par sulor.

Material: 100% Bambufrotté, 100% Kokos, PP plast
En förpackning innehåller ett par sulor
Tillverkad i Tyskland 

Veganvänlig