• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Saucony-ride-15-löparskor-svart.jpg
Diabetes
Saucony-ride-15-löparskor-svart.jpg
Saucony-löparskor-ride-15-8-mm-drop.jpg
Saucony-löparskor-ride-15-black-white.jpg
Saucony-löparskor-ride-15-speedroll-pronation.jpg
Saucony-lätta-löparskor-ride-15.jpg

Saucony Ride 15 Women Black White

1 699 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Neutrala löparskor Ride 15 är en av de lättare och mest neutrala skorna från Saucony, följsamma både vid löpning och promenader. Ride 15 har mjuk och perfekt avvägd stötdämpning och en lika mjukt stoppad insida som ger fantastisk komfort. Ovandelen har i denna modell blivit mer stabil än i föregångaren men är fortfarande utan skavande sömmar och passar känsliga fötter. Skor med bred och stabil sulbas.

Löparskor med en hög mellansula som omsluter och stabiliserar foten med en SPEEDROLL-inspirerad konstruktion där sulan är lätt rundad. Detta ger minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning och minskar därmed också pronationspåverkan för fotleden. En skonsam pronationssko för löparen helt enkelt. Dessa skor kan givetvis även användas för promenader och powerwalks.

Skor som passar dig med:
-Överdriven pronation
-Känsliga fötter som vid diabetes
-Ömma och trötta fötter

Den lätt rullande sulan samt ett drop på 8 mm skapar driv framåt som gör att löpningen känns snabbare och lättare. Skor med god stötdämpning och energifylld sula. Mellansulan har en uppgraderad version av Saucony PWRRUN och kombinerat med PWRRUN+ som är marknadens bäst stötdämpade innersula får man en mer energifylld och mjukare stötdämpning ännu närmare foten.

Skorna har även Sauconys FORMFIT-passform som omsluter hela foten. Mellansulan har anatomisk form för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. 

Färg: Svart/Vit
Kategori: Neutral, minskad pronationspåverkan
Dämpning: Medel/Mjuk
Ovandel: Ventilerande mesh av återvunnet material, FORMFIT-passform
Mellansula: PWRRUN
Innersula: PWRRUN+
Uttagbar innersula: Ja
Drop: 8 mm
Yttersula: XT900-gummi, Sauconys mest slitstarka gummi, Non-marking - ger ej märken på golv.


Saucony värnar om vår miljö och har vår planets bästa i åtanke när det kommer till val av material och produktion. Saucony satsar på högkvalitativa och biovänliga material i såväl skor som i förpackningar. Alla kartonger är 100% återvinningsbara och sedan 2021 innehåller alla nya modeller från Saucony återvunnet material där 70% har en ovandel i återvunnen textil.