Flerpack stödstrumpor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (5)1 2 Sista 100 per sida

Flerpack stödstrumpor

Flerpack stödstrumpor ger dig ett par stödstrumpor från varje vardag. I vårt sortiment hittar du flerpack stödstrumpor och stödstrumpbyxor som har skapats för att underlätta vardagen och göra så att du kan gå skönare och tryggare. Våra flerpack stödstrumpor är unikt ihopsatta utav vårt team för att fylla alla sorters behov. 

Våra flerpack stödstrumpor ger dig smidigt och enkelt ett par stödstrumpor till varje vardag, så att du kan njuta mer utav vardagslivet, oavsett hur det ser ut. Stödstrumporna som finns i flera olika färgkombinationer och mönster. De lite mer färgglada stödstrumporna för dig som gillar att ha en liten extra färgklick i vardagen. Eller de lite mer stilrena, för dig som uppskattar den rena och klassiska looken. Oavsett hur stödstrumporna ser ut så är de alla mjuka, bekväma och ger trötta ben och svullna fötter ett nytt liv.

Flerpack stödstrumpor finns i 5-pack eller i 3-pack, beroende på vad som passar just dig. 

STÖDSTRUMPORS OLIKA KLASSER

KOMPRESSIONSKLASS 1 – 15-21 mmHg
KOMPRESSIONSKLASS 2 – 23-32 mmHg
KOMPRESSIONSKLASS 3 – 34-46 mmHg
KOMPRESSIONSKLASS 4 – 49 – och högre mmHg

I vårt sortiment så hittar du stödstrumpor i mild kompression, i klass 1 och i klass 2. Då stödstrumpor i kompressionsklass 2 har en högre och kraftigare kompression rekommenderar vi att rådfråga din läkare innan du använder kompressionsstrumpor i klass 2. Stödstrumpor i högre klass än 2 ska alltid specialbeställdas inom vården och ska endast användas om det rekommenderas av läkare.

VÄLJ RÄTT STORLEK PÅ STÖDSTRUMPOR

Alla stödstrumpor har olika storleksangivelser och storleksguider. Men generellt så är det tre mått du behöver för att få fram rätt mått på dina stödstrumpor. 

När du ska välja storlek på stödstrumpor behöver du, förutom din skostorlek, även veta vad du har för ankel- och vadmått. Använd ett måttband för att mäta omkretsen, och ta måtten direkt när du vaknar på morgonen, innan benen hunnit svullna. Mät runt ankeln där den är som smalast och vaden där den är som bredast. Om du ska köpa stödstrumpbyxor eller stay-ups behöver du även mäta låret där det är som bredast

Flerpack stödstrumpor har blivit en storsäljare och ett populärt klädesplagg inom yrken där ens ben och fötter utsätts för mycket belastning, exempelvis de som jobbar inom kommun, vård och omsorg. Men stödstrumporna har också blivit populära bland de som har besvär med åderbråck eller blodproppar.

Flerpack stödstrumpor passar dig som har besvär med trötta ben, svullna fötter, åderbråck eller om du har dålig blodcirkulation. Men även dig som är gravid, för att förbättra kroppens förmåga att levra blod under graviditeten. Du kan även använda stödstrumporna under längre bil-eller flygresor. Eftersom stödstrumporna minskar risken för att drabbas utav blodpropp och samtidigt som de motverkar trötta, svullna och tunga ben som lätt uppstår vid långa resor.