• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor i bomull

Stödstrumpor i bomull är klassiska stödstrumpor som har ett högt innehåll av bomull. Stödstrumpornas material gör dem bekväma och mjuka samtidigt som de ger ett skönt och behagligt stöd. Stödstrumpornas höga innehåll av bomull gör dem även följsamma och ger en lyxig känsla. Stödstrumporna i bomull har även blivit populära tack vare att de är slitstarka, då bomullsfiber är uppbyggda i en slags spiral, vilket gör tyget motståndskraftigt och starkt.

Stödstrumpor i bomull är perfekta att använda på jobbet eller på fritiden. Stödstrumporna passar även till längre resor, då de ökar blodcirkulationen och motverkar trötta, svullna och tunga ben som lätt uppstår vid exempelvis längre flygresor.

I vårt sortiment hittar du stödstrumpor i bomull från flera välkända varumärken, i flera olika färger och mönster. Det finns även ekologiska stödstrumpor i bomull, som är skapade för att ge dina fötter och ben ett bättre välbefinnande utan att negativt påverka miljön. De ekologiska stödstrumporna är helt miljövänliga och har endast naturliga egenskaper, vilket gör att stödstrumporna material hålls fräsch samtidigt som huden hålls sval.

 

62 produkter

62 produkter

Du har sett 36 av 62 produkter