• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Enfärgade stödstrumpor

Enfärgade stödstrumpor är stödstrumpor i enkla och enfärgade designs. Enfärgade stödstrumpor är perfekt för dig som ha besvär med ömma, trötta, svullna ben och fötter men som föredrar en mer diskret stödstrumpa. Stödstrumporna hjälper dig att hålla dina ben pigga, oavsett hur din vardag ser ut.

Enfärgade strumpor passar både till jobbet, i hemmet eller på gymmet. Förutom att stödstrumporna förebygger känslan av ömma, trötta ben och fötter. Stödstrumpor används även för att förebygga åderbråck och lindrar olika besvär som uppstår vid blodcirkulation. Våra enfärgade stödstrumpor har kompressionsklass 1, (15-18 mmHg) och passar både män och kvinnor. Stödstrumporna passar även dig som är gravid, du som har besvär med åderbråck, problem med svullna ben och fötter eller som har dålig blodcirkulation.  Eller för dig som bara uppskattar den bekväma och sköna känslan som stödstrumporna ger dig, dina fötter och ben.

Hos oss hittar du stödstrumpor och kompressionsstrumpor ifrån flera olika varumärken och i flera olika material. Beroende på om du behöver en enfärgad stödstrumpa till jobbet, eller en stilren stödstrumpa till festen så har vi något som passar dig. Läs mer om de olika stödstrumporna och deras egenskaper genom att klicka in på den stödstrumpa som tilltalar just dig bäst. 

 

80 produkter

80 produkter

Du har sett 36 av 80 produkter