• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Korta stödstrumpor

Välj korta stödstrumpor för att göra skillnad i vardagen. Upplever du ofta trötta ben eller fötter efter en lång dag, men är inte ett fan av de klassiska stödstrumporna i knähöjd? Isåfall kan korta stödstrumpor vara ett bra alternativ för dig! De ser ut precis som vanliga strumpor, men ger dig behaglig kompression kring ankeln för minskad trötthets- och tyngdkänsla.

Varför ska jag köpa korta stödstrumpor?

  • Förbättrat blodflöde & mer energi. Även låga stödstrumpor främjar cirkulationen i benen vilket bidrar till minskad trötthet och ökad energikänsla i vardagen.
  • Komfort & stöd. Långa dagar på jobbet, stående ibland och sittande ibland? Oavsett kan ett par stödstrumpor oavsett design och höjd på skaftet vara en räddning för trötta ben.
  • Hälsosam vardag. Satsa på ett bättre välbefinnande i vardagen. Se dina korta stödstrumpor som vilka strumpor som helst och använd dem på jobbet, på promenaden eller tillochmed hemma för en uppgraderad komfort och en piggare känsla som börjar i fötterna.

Bland våra korta stödstrumpor hittar du varianter som passar alla tillfällen i vardagen. Om du bara söker ett lätt stöd kan du välja en strumpa med mildare kompression, något som också kan vara en bra start för dig som är ovan att använda stödstrumpor men som skulle vilja känna på känslan.

Materialen är noggrant utvalda och passformen anatomiskt designad för att ge dig den bästa komforten. I vårt utbud av låga stödstrumpor finns även varianter med ribbstickat skaft som passar extra bra för dig som är känslig för tryck från muddar.

Tänk på att du behöver veta ditt ankelmått även vid val av stödstrumpor med kortare skaft. För att du ska få korrekt kompression och avsedd effekt ska du välja storlek utifrån din ankelomkrets, där benet är som smalast. Ta helst måtten direkt du vaknar på morgonen innan benen har hunnit svullna upp, för ett så korrekt mått som möjligt.

Vad väntar du på? Beställt ett par korta stödstrumpor och slipp trötta och tunga fötter i vardagen inom några dagar!