• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Lårhöga stödstrumpor

Förbättra blodcirkulationen i dina ben med lårhöga stödstrumpor, idealiska för dig som önskar en längre och mer täckande stödstrumpa. Långa stödstrumpor är många gånger rekommenderade vid exempelvis lymfatiska eller venösa besvär då en högre höjd på stödstrumpan kan vara att fördelaktigt.

Bland våra låghöga stödstrumpor finns varianter för både kvinnor och män. Högkvalitativa material kombineras med stilren design och ett graderat tryck i kompressionsklass 1 eller 2. Observera att vid val av klass 2 i höga stödstrumpor bör du ha fått detta rekommenderat av läkare före användning.

Fördelar med stödstrumpor lårhöga:

- Förbättrad cirkulation. Genom att ge stöd för det venösa flödet i benen motverkas stagnation av blodet och du får en förbättrad genomströmning.

- Minskad svullnad. För dig som har besvär med svullna ben är höga stödstrumpor ett bra hjälpmedel för att motverka och ge ett bättre välbefinnande i vardagen.

- Förebygger åderbråck. Kompressionen hjälper till att stödja kärlväggarna vilket både kan lindra besvär och förebygga uppkomsten av åderbråck.

- Minskad trötthetskänsla. Upplever du ofta att du är trött i benen eller har en tyngdkänsla kan lårhöga stödstrumpor hjälpa till att motverka detta vid långa dagar på stående fot.

- Generell benhälsa. Använd långa stödstrumpor i vardagen för att främja ditt välbefinnande och förebygga besvär med ömma, trötta ben.

Till både vardag & fest

Här hittar du lårhöga stödstrumpor som passar lika bra till vardags på jobbet som till fest. Vill du känna dig lite finare utan att kompromissa med benkomforten kan du välja en variant som sträcker sig elegant över låret med en klassisk spetskant upptill, för en look som både är smickrande och hälsosam. Du får en snygg bensiluett samtidigt som det graderade trycket gör sitt för komforten och hjälper dig hålla dig pigg och lätt i benen.