• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Neutrala stödstrumpor

Här hittar du neutrala, hudfärgade stödstrumpor i olika toner som är perfekt för dig som vill ha en stödstrumpa i hudfärgad nyans. 

Stödstrumporna är designade i neutrala toner och finns i flera olika material och längder beroende på vad just du behöver. Stödstrumporna är designade i olika material som är noggrant utvalda för att stödstrumporna ska sitta bekvämt och samtidigt ge en len, lyxig och bekväm känsla.

Stödstrumporna passar perfekt till fest, eller under varma dagar när det är för varmt för att använda stödstrumpor i exempelvis bomull. Men stödstrumporna passar även dig som vill ha diskreta stödstrumpor, eller för dig som inte vill att det syns att du använder stödstrumporna. De neutrala stödstrumporna är designade på ett sätt som gör att de ser ut som vanliga strumpbyxor och stay-ups.

Stödstrumporna har en kompressionsklass som effektivt ökar blodcirkulationen och bidrar på så sätt att ge komfort till trötta fötter och motverka att dina ben blir svullna. Därför passar stödstrumporna dig som har besvär med svullna ben, svullna fötter eller för dig som har besvär med dålig blodcirkulation.

Hos oss hittar du neutrala stödstrumpor från flera olika varumärken och i olika längder och material – så att du hittar den stödstrumpa som passar just dig och dina behov.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter