• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor för dam

Upptäck skillnaden med stödstrumpor till dam och dess hälsofördelar för förbättrad livskvalitet och välbefinnande.

När kan jag som kvinna gynnas av att använda stödstrumpor?

- På jobbet vid långa stunder stående eller sittande
- Vid graviditet
- Vid resor
- Vid träning och fysisk aktivitet

För kvinnor som arbetar långa pass, både på stående fot och med längre stillasittande stunder, är stödstrumpor särskilt fördelaktigt. De främjar blodcirkulationen och för kvinnor som upplever svullnad, trötthet eller ömhet i benen efter en lång dag kan stödstrumpor hjälpa till att minska dessa besvär. Stödstrumporna stödjer venernas funktion och förhindrar blodstockning, vilket gör att du förhoppningsvis slipper den trötta tyngdkänslan både under och efter arbetspasset.

Stödstrumpor för kvinnor hjälper till att:

- Motverka trötta, tunga eller svullna ben
- Förebygga och lindra åderbråck
- Minska risken för blodproppar
- Förhindra blodstockning

Våra stödstrumpor till dam är designade med kompressionsklass 1, vilket ger ett bekvämt stöd hela dagen. Trycket är graderat och börjar vid ankeln och avtar sedan uppåt för att ge en smidig blodgenomströmning. Tack vare detta kan även risken för blodproppar minskas, vilket gör stödstrumpor idealiskt att använda för kvinnor som är i riskzonen, både under långa arbetsdagar och under längre flyg- och tågresor. Med stödstrumpor främjar du helt enkelt en sund vaskulär hälsa!

Stödstrumporna kan användas för att både förebygga uppkomsten av åderbråck - något som man löper större risk för om man spenderar långa stunder stående eller stillasittande, och för att lindra besvären om de redan har uppkommit. Kompressionen hjälper till att förhindra ytterligare utvidgning av venerna.

Upptäck vårt utbud av stödstrumpor för kvinnor - de finns i flera olika material där bomull, bambuviskos och merinoull är de vanligaste och mest populära alternativen. Väljer du våra Minfot-stödstrumpor finns det även praktiska flerpack i snygga färger och stilrena mönster. Designade med din vardagskomfort och ditt välbefinnande i första hand, perfekta för dig som inte vill kompromissa med komforten.

144 produkter

144 produkter

Du har sett 36 av 144 produkter