• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Tåstrumpor med kompression

Tåstrumpor med kompression är stödstrumpor med tår som passar perfekt om man har trötta, svullna ben och fötter men också problem med fotsvamp eller lätt får skav mellan tårna.

Tåstrumpornas kompression förbättrar blodcirkulationen i benen och tar bort känslan av ömmande, trötta och svullna ben och fötter. Stödstrumporna bidrar även till att förhindra blodproppar, åderbråck och avlägsnar vätskeansamling som kan skapas i benen.

Tåstrumpor som stödstrumpor är ett relativt nytt klädesplagg på marknaden. Men stödstrumporna har blivit populära tack vare deras specifika egenskaper. Tåstrumporna hjälper nämligen till med att sprida dina tår på ett naturligt sätt, vilket ger dig en bättre balans och fötterna ett bättre grepp. Eftersom tåstrumporna gör så att tårna lättare kan röra sig gynnar det blodcirkulationen och gör så att dina fötter lättare kan hålla en jämnare temperatur. Stödstrumporna gör även så att tårna håller sig torrare och på så vis kan fotsvamp motverkas.

Eftersom stödstrumporna har en graderad kompression ökar det blodcirkulationen och bidrar till att musklerna snabbare återhämtar sig efter fysisk aktivitet. Tåstrumporna avlägsnar även fukt och eliminerar friktion och blåsor som kan uppstå mellan tårna. Därför är det inte så konstigt att stödstrumporna har blivit populära sportstrumpor. Att använda kompressionsstrumpor som sportstrumpor gör att man kan maximera sin träning och samtidigt ge dina fötter och ben bättre välbefinnande.

Tåstrumporna passar till alla olika fysiska aktiviteter, som exempelvis löpning, dans, cykling, powerwalking, pilates eller andra träningsformer där du behöver mer stöd och kompression till dina ben och fötter. 

 

0 produkter