Vadsleeves med kompression hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms

Vadsleeves - strumpa för vader med kompression

Vadsleeves är kompressionsstrumpor för vader som ökar din blodcirkulation och samtidigt ger dig ett bra och behagligt stöd för vadmuskeln. Vadsleeves kompression gör att du snabbare återhämtar dig efter din träning, samtidigt som den ger en skön massageliknande känsla till hela vaden och minskar muskelvibrationer.

Vadsleeves har med andra ord samma egenskaper och effekt som kompressionsstrumpor. Dock så ger sleeves dig möjligheten till att kombinera strumporna med andra plagg. Vadsleeves passar även dig som vill ha effekten av stödstrumpor med inte trivs eller inte vill ha kompressionen i fötterna. Strumporna är tunna och följsamma vilket gör att du exempelvis kan ha långa strumpor över dem.

Eftersom sleeves ökar din blodcirkulation gör det att du känner dig mindre stel i vadmusklerna efter träningspasset. När du exempelvis tränar löpning så hjälper sleeves dig att få bort mjölkrya från vaderna, något som lätt uppstår när man tränar löpning. Men strumporna gör även så att vaderna inte ömmar, något som är vanligt om man tränar på gym och håller på med styrkelyftning. Om du tränar ofta så kan sleeves även hjälpa dig med att minimera träningsvärk. Vilket gör att du snabbare kan återgå till din träning och träna mer effektivt.

Vadsleeves passar till alla former av fysisk aktivitet, oavsett om du håller på med löpning eller bollsporter så kommer strumporna ge dig och dina ben mer energi och bättre välbefinnande. I vårt sortiment hittar du vadsleeves från välkända varumärken OS1st och Funq Wear. Sleeves finns i flera olika färger, för dig som vill göra dina träningskläder lite roligare, eller i mer stilren färg – för dig som vill ha en mer diskret strumpa. 

 

-->