arcopedico-promenadsko-l57-mjuk-damsko-leopard.jpg
arcopedico-promenadsko-l57-mjuk-damsko-leopard.jpg

Arcopedico L57 Damsko Black Leopard

1 095 kr

Färg

  • arcopedico-promenadsko-l57-mjuk-damsko-leopard.jpg
  • arcopedico-red-rod-promenadsko-l57-mjuk-damsko-leopard.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Arcopedico

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

En mycket mjuk och flexibel sko från Arcopedia med snabbsnörning. Uppbyggd fotbädd som är mjuk och har en lös innersula så du kan byta mot eget inlägg om så skulle önskas. 

 
Skorna formar sig efter din fot och har en lätt mjukfodrad insida för extra komfort. Yttermaterial Lytech som är väldigt följsamt har ett präglat leopardmönster ton i ton med lite lätt glans i tyget.
 
Skorna passar dig med
- Hallux valgus
- Ömma trötta fötter
- Hammartå
- Svullna fötter
- Känsliga fötter
- Skräddarknuta 
 
Yttersula i PU för ett bra grepp på många underlag.
 
Klackhöjd ca 3 cm
Färg: Svart/Leopard 
Producerade i Portugal
 
Arcopedico erbjuder handgjorda skor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedio skorna är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid. Arcopedico kollektion består utav skor i alla smaker: ballerinaskor, skinnskor, stövlar och kängor.Förr var ballerinaskor associerade med fjäderlätta dansare men idag har ballerinaskon blivit ett självklart val i garderoben och en självklar vardagssko. Tack vare ballerinaskons enkla, stilrena och eleganta design gör att skon passar till det mesta. Du kan ha den på jobbet, till festen eller till vardags. Med fotriktiga skor så investerar du i din hälsa. Det är extra viktigt att du tar hand om dina fötter genom att bära fotriktiga och bekväma skor. Skor är avsedda för att skydda våra fötter så att vi på ett bekvämt och tryggt sätt kan ta oss fram i livet.