• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
4671-01.jpg
Bred Läst
4671-01.jpg
4671-01_2.jpg
4671-01_3.jpg
Arcopedico Leina Ballerina Black.jpg

Arcopedico Leina Ballerina Black

1 199 kr

Färg

  • 4671-01.jpg
  • 4671-SY.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Svarta ballerinaskor från Arcopedico som ger dina fötter komfort och ett skönare steg. 
 
- Mjuka
- Flexibla
- Lätta 
- Anatomisk fotbädd 
 

Skorna har en anatomiskt utformad fotbädd som ger dina fötter komfort och minimerar risken att du ska drabbas av ömma, trötta eller stumma fötter. Fotbädden har även ett hålfotsstöd som ger ett behagligt stöd till fotvalvet och ger komfort till hela foten. Fotbädden har även en förfotspelott som tillsammans med hålfotsstödet fördela din kroppsvikt jämnt över fotens yta, vilket ger avlastning för både fötter knä och rygg.

 
Passar för:
- Hammartå
- Svullna fötter
- Skräddarknuta
- Ömma och trötta fötter
- Hallux valgus
- Känsliga fötter
 
Skornas ovandel är mjuk och flexibel, vilket gör att skorna formas efter din fots form och ger optimal passform och komfort. Detta gör att skorna passar dig med hallux valgus eller skräddarknuta.

Skornas yttersula är designad i PU som är stötdämpande och bidrar till attge dig ett behagligare steg samtidigt som yttersulan med sin mönsterspårade design som bidrar till att ge ett bra grepp..

Normal läst

Löstagbar fotbädd
Klackhöjd: 3 cm
Färg: Svart
Ovandel: Lytechmaterial
Yttersula: PU
Producerade i Portugal

Arcopedico erbjuder handgjorda skor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedio skorna är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid. Arcopedico kollektion består utav skor i alla smaker: ballerinaskor, skinnskor, stövlar och kängor.