• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Saucony-ride-15-löparskor-svart.jpg
Diabetes
Saucony-ride-15-löparskor-svart.jpg
Saucony-löparskor-ride-15-8-mm-drop.jpg
Saucony-löparskor-ride-15-black-white.jpg
Saucony-löparskor-ride-15-speedroll-pronation.jpg
Saucony-lätta-löparskor-ride-15.jpg

Saucony Ride 15 Men Black White

1 699 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Saucony Ride 15 är löparskor designade för ett neutralt löpsteg. Deras konstruktion kombinerar lätthet och smidighet för en optimal löpupplevelse. Ride 15 är en av Sauconys lättare och mest neutrala modeller, perfekt för både löpning och promenader.

Skornas mjuka och välavvägda stötdämpning samt stoppade insida ger överlägsen komfort. Ovandelen har förbättrats för att ge ökad stabilitet utan att kompromissa med komforten, och den är fri från irriterande sömmar, vilket gör dem lämpliga även för känsliga fötter.

Med en hög mellansula som omsluter och stabiliserar foten, inspirerad av SPEEDROLL-konstruktionen, minskar Ride 15 rotationskraften från markkontakt till maximal belastning. Detta bidrar till att minska pronationspåverkan på fotleden, vilket gör skorna skonsamma för löparen. Naturligtvis kan de även användas för promenader och powerwalks.

Deras rundade sula och 8 mm dropp skapar en drivande känsla som gör löpningen smidigare och snabbare. Med en energifylld sula och förbättrad stötdämpning från Saucony PWRRUN och PWRRUN+ får du en mjukare och mer energifylld stötdämpning närmare foten än någonsin tidigare. Yttersulan är bred och stabil för ökad stabilitet.

Dessa skor har även Sauconys FORMFIT-passform, som omsluter hela foten för maximal komfort. Mellansulan är anatomiskt formad för att ge bättre stöd runt häl och hålfot, vilket ger en trygg och stabil känsla under löpningen.

Färg: Svart/Vit
Kategori: Neutral, minskad pronationspåverkan
Dämpning: Medel/Mjuk
Ovandel: Ventilerande mesh av återvunnet material, FORMFIT-passform
Mellansula: PWRRUN
Innersula: PWRRUN+
Uttagbar innersula: Ja
Drop: 8 mm
Yttersula: XT900-gummi, Non-marking gummi som ej ger märken på golv.


Saucony värnar om vår miljö och har vår planets bästa i åtanke när det kommer till val av material och produktion. Saucony satsar på högkvalitativa och biovänliga material i såväl skor som i förpackningar. Alla kartonger är 100% återvinningsbara och sedan 2021 innehåller alla nya modeller från Saucony återvunnet material där 70% har en ovandel i återvunnen textil.