• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Galoscher

Här hittar du galoscher som skyddar dina skor från regn, smuts, slask, salt och slitage.

Galoscher är ett praktiskt skoöverdrag med syfte att skydda bland annat läderskor mot smuts och väta. Samtidigt håller de skorna torra och skyddar dem från att bli slitna eller smutsiga. Galoscherna är tillverkade i ett följsamt gummi som gör att de sitter bra på skorna och följer skornas form.

Dessa skyddande överdrag kan göra en stor skillnad när det gäller att bevara och förlänga livslängden på skor.

Hos oss hittar du svarta, enkla och klassiska galoscher som passar både män och kvinnor. De kan bäras i både fuktiga och smutsiga miljöer, under regniga dagar, på snöiga vägar eller leriga trottoarer. Galoscherna skyddar skorna från att bli blöta eller smutsiga, vilket minskar risken för fläckar och skador. Dessutom skyddar de även mot repor och skav som kan uppstå vid vardagligt bruk. Till de flesta galoscher tillkommer en stilren påse som du kan förvara dem i.

Galoscher är perfekta att använda på exempelvis jobbet eller om du ska ta dig mellan möten och arbetsplatser. De är smidiga, enkla att ta av och på samt lätta att bära med sig. Du kan enkelt ha med dem i väskan, så att du kan ha med dem dagligen utan att behöva ta med andra skor. 

På ett ekonomiskt, bekvämt och säkert sätt kan du med hjälp av galoscher förlänga livet på dina skor. Att galoscher skulle vara fula eller omoderna att bära tillhör dåtiden. Idag är galoschen ett givet plagg för många stilmedvetna och har blivit ett tecken på en hållbarhetstrend i modebranschen.

Önskar du även produkter som passar för skovård av gummi kan du även hitta produkter som skyddar och vårdar bland annat galoscherna, dina gummistövlar eller andra produkter som är tillverkade i gummi. Eller varför inte en extra skopåse att förvara skorna i.

2 produkter