• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Skovårdskit

Skovårdskit & skovårdsset håller dina skor fräscha längre och ger dina gamla skor nytt liv. Med ett skovårdskit kan du enkelt rengöra dina skor och sköta skovården för alla dina skor.Våra skovårdskit och skovårdsset är ihopsatta för dig som behöver de mest grundläggande skovårdsprodukterna, så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan ge dina skor länge livslängd.

I de större skovårdspaketen så ingår det dessutom en snygg låda, vilket gör skovårdskittet som en perfekt present att ge bort eller varför inte unna dig själv. Med den snygga lådan kan du alltid ha skovårdskittet framme som en snygg inredningsdetalj. Det finns även mindre skovårdskit som du smidigt kan ta med dig och packa med dig på resan.

Skovård gör så att dina skor håller längre och kan ge dina gamla skor nytt liv. Vårt sortiment av skovård består utav skovårdsprodukter som rengör, vårdar och skyddar dina skor. Skovård är viktigt eftersom det gör så att dina skor fortsätter håller sig fräscha och fina. Hos oss hittar du skovårdsprodukter som förlänger dina skors livslängd med bland annat rengöringsprodukter, impregnering, skokräm, skoborstar och praktiska skovårdskit för rengöring och putsning samt skodeodoranter för en fräsch insida.

Med våra fyllda skovårdslådor och färdiga skovårdskit har helt enkelt allt du behöver för skovård på hemmaplan. Välj kit och produkter baserat på materialet i dina skor. Lägg upp din skovårdsrutin i tre olika steg - Rengör, vårda och skydda. Dessa färdiga skovårdskit innehåller utvalda produkter ur varje segment. Du kan välja att köpa kiten med eller utan en snygg skovårdslåda i trä.

 

 

 Skovård - Steg ett: RengörSkovård - Steg två: VårdaSkovård - Steg tre: Skydda

Skovård - HygienSkovård - Färdiga skovårdslådor och skovårdskit


1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter