• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Skosnören

Skosnören ger dig det där lilla extra. Med skosnören kan du ge dina skor nytt liv. Oavsett om du gillar färgglada, mönstrade eller neutrala skosnören så har vi något för dig. Genom ett par färgglada skosnören kan du ge dina skor nytt liv och ge dem en helt annan look. Eller så kan du gå åt det klassiska hållet, köpa ett par vita skosnören så att dina vita sneakers ser ut som nya igen. Eller varför inte göra det extra roligt och ha en färg på varje sko?

Oavsett vad du gillar för skosnören så är valet ditt. Hos oss på Minfot.se hittar du skosnören i flera olika längder, tjocklekar och material. Välj mellan runda, platta, mönstrade, enfärgade eller färgstarka skosnören. Genom att knyta skosnörena på olika sätt så kan du ge dina skor olika uttryck. Du kan med andra ord vara kreativ med skosnören och se det som en konstform för att ge dina skor en annan look.

Skosnöre är en rem, vanligtvis tillverkad i bomull eller likande material som är ämnat att träs och knytas på en sko. Skosnörens syfte är helt enkelt att förhindra att skon trillar av. De flesta skosnören har oftast dubbar längst ut i skosnörena som gör det lättare att trä dem genom öglor som finns på skorna.

Förutom de vanliga, klassiska skosnörena som vanligtvis är gjort i syntetiskt fiber så finns det även elastiska skosnören som gör det enkelt att snabbt ta av och på sig skorna och därför har dessa skosnören blivit väldigt populära bland barn och äldre. De traditionella elastiska skosnören fungerar precis som vanliga skosnören, men ibland har de ett permanent spänne som skosnöret löper igenom. Skosnöret kan låsas fast i spännet, vilket innebär att du slipper knyta dina skor. Det finns även tvistade skosnören som ser ut som en spiral och spiralen fungerar som ett naturligt stopp i öglorna på skon. De tvistade skosnörena har även blivit populära tack vare deras enkla användning. Då de enkelt och smidigt går att dra genom öglorna för hand men sedan håller sig på plats tack vare sin konstruktion. Det finns även platta skosnören som många upplever är lättare att göra knutar och där knutarna håller bättre och längre. 

42 produkter

42 produkter

Du har sett 42 av 42 produkter

Vanliga frågor