• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Skokräm

Skokräm är en form av kräm eller vax som används för att ge dina skor och stövlar nytt lyster, förbättrad vattenavvisning och gör samtidigt så att skorna håller längre.

I vårt sortiment finns det skokräm och skovax för alla typer av skor och material, som exempelvis gummi, läder och textil. Genom att använda skokräm så vårdar, rengör och skyddar du dina skor.

Genom att regelbundet använda skokräm så håller du skornas material mjuka och rena. Genom att exempelvis använda skokräm på skinn gör att skinnet håller sig mjukt samtidigt som den blanka ytan bidrar till att hålla fukt borta.

Använd färgade skokrämer för att putsa skor i mörka färger och använd ofärgad skokräm på ljusa skor. Om man putsar mörka skor med en ofärgad kräm kan det leda till att skorna tappar lyster och får en grå hinna

Skokrämer har traditionellt varit en blandning utav pigment, vax och terpentin som lösningsmedel. Men i vårt sortiment hittar du även vattenbaserad skokrämer och vax, som inte är klassade som miljö- eller hälsofarliga. Produkterna är även utvecklade för minsta möjliga påverkan.