• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg
Scholl Biomechanics
scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg
scholl jump 35-46.jpg

Scholl Jump Next Toffel Navy Pink

999 kr

Färg

  • scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
  • scholl-jump-next-mjuka-tofflor-pronation.jpg
  • scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Tofflor med pronationsstöd i innovativ design från fotriktiga varumärket Scholl. Jump Next är en uppdaterad variant av den bästsäljande modellen Jump  samma funktion och stöd men med en helt ny och fräsch design.
 
Scholl-tofflorna har en praktisk slip in-design och en ovandel med resårparti på sidorna som ger en flexibel passform och ökad komfort. Ovandelen är designad i mesh och PU.
 
Invändigt finns Scholls unika och funktionella Biomechanics-fotbädd som motverkar pronation, det vill säga att foten faller inåt när du går. Ca 70% av vår befolkning pronerar och pronation är i sig egentligen helt naturligt och behöver inte nödvändigtvis ge upphov till besvär. Smärta kan uppstå när den pronerande och inåtgående rörelsen blir alltför kraftig, eftersom det förställer foten i en ställning som överbelastar både fötter och leder.
 
Biomechanics-fotbädden rätar upp foten till en naturligt rakare position och motverkar den inåtroterande rörelsen när du går, vilket avlastar häl, fotled och knä. Fotbädden kan även ge lindring vid hälsporre eller hälsmärta som uppkommit till följd av pronationen, eftersom hålfoten får ett ordentligt stöd. Fotbädden är även skålad för optimal stabilitet som hjälper till att hålla foten på plats.
 
Tofflorna har en låg hälkappa baktill som ser till att Biomechanics-fotbädden hålls på plats invändigt. Den är löstagbar och kan bytas ut vid behov.
 
Läst och passform är normal.
 
Yttersulan består av lättviktig EVA och har en räfflad design för ett bra grepp på de flesta underlag. Tofflorna passar för användning både inom- och utomhus, som arbetsskor eller fritidsskor. Slip in-designen gör dem även idealiska för dig som är på språng.
 
Färg: Navy Pink
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Textil + mesh + PU
Yttersula: EVA