• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
Scholl Biomechanics
scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
scholl jump 35-46.jpg

Scholl Jump Next Toffel Black Grey

1 099 kr

Färg

  • scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
  • scholl-jump-next-mjuka-tofflor-pronation.jpg
  • scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Funktionella tofflor från Scholl med Biomechanics-fotbädd som lindrar besvär vid pronation och hjälper till att avlasta häl, fotled och knä. Idealiska både som arbetsskor eller fritidsskor, inomhus som utomhus.
 
Tofflorna är praktiskt designade med slip-in och en mjuk mesh-ovandel förstärkt med PU. Vid vristen finns partier med resår för en flexibel komfort över foten. Baktill finns en låg hälkappa vars främsta funktion är att hålla den löstagbara Biomechanics-fotbädden på plats.
 
Funktionen och pronationsstödet sitter i Scholls unika Biomechanics-fotbädd. Dina fötter får ett ordentligt och stabilt stöd tack vare en skålad design och ett uppbyggt stöd hålfoten. Stödet är utvecklat för att motverka pronation,  att fötterna faller inåt när du går.
 
Pronation i sig är naturligt och något ca 70% av befolkningen gör när de går, men när den pronerande rörelsen blir för markant kan det ge upphov till smärta i fötter och ben eftersom foten ställs i en felställning som också kan vara överbelastande.
 
Scholls Biomechanics-fotbädd håller foten i en rakare ställning för att motverka pronationen och ge dig en naturligt avlastad och avslappnad gångstil. Både häl, fotled och knä skonas. Även besvär med hälsmärta eller hälsporre som uppstått till följd av pronationen kan lindras med Biomechanics-fotbädden då dess skålade hälkupa och uppbyggda hålfot ger ett bra och avlastande stöd för plantar fascia-senan.
 
Tofflorna har en lättviktig och stötdämpande yttersula i EVA med greppvänlig design. Läst och passform är normal och tofflorna fungerar bra som pronationsskor.
 
Läst och passform är normal.
Färg: Black Grey
Läst: Normal (F-läst)
Fotbädd: Biomechanics
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Textil + mesh + PU
Yttersula: EVA