• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Saucony-triumph-20-breda-herrskor.jpg
Diabetes
Saucony-triumph-20-breda-herrskor.jpg
Saucony-triumph-20-skor-med-stötdämpning.jpg
Saucony-triumph-20-löparskor-neutral.jpg
Saucony-triumph-20-löparskor-pronation.jpg
Saucony-triumph-20-löparskor-8mm-drop.jpg

Saucony Triumph 20 Men Black White

1 999 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Saucony Triumph 20 med rymlig läst är löparskor för de långa träningspassen med maximal stötdämpning. PWRRUN+ är mycket stötabsorberande och ger gott om energi tillbaka i steget. Jämfört med EVA-baserade material är livslängden 3 gånger så lång med denna sula samt att den yttre påverkan från temperatur är minimal. Förbättringar som gjorts i den tjugonde versionen av Triumph är lägre vikt, förbättrad passform och en ny lättare mellansula med SPEEDROLL-inspirerad följsamhet i och med den lätt rundade sulan som ger en tydlig avrullning.

- Lättviktig och responsiv stötdämpning med PWRRUN+, kollapsar ej över tid
- FORMFIT ger en flexibel och följsam, individuell passform
- Neutral
- Rymlig läst
- Mesh-ovandel med strategisk flexibilitet
- Drop/offset: 10 mm


Passformen är generös och passar bredare fötter med Saucony FORMFIT som följsamt anpassar sig efter din fots individuella form, vilket bidrar till optimal stabilitet och komfort och ovandelen är sömlös vilket gör skorna lämpliga för känsliga fötter vid exempelvis diabetes. Bra stöd för hälen och hålfoten genom den anatomiska passformen.

Kombinationen av 10 mm drop, stötdämpningen och rundningen av sulan ger minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning, vilket minskar pronationspåverkan för fotleden och ger en skonsammare löpning.

Skorna har en tålig ovandel i mesh med strukturerad flexibilitet samt en yttersula i gummi med överlägsen friktion mot underlag i blandad terräng, för ett bra grepp när du springer. 

Perfekta skor för långa pass, för löparen som gillar en mjuk dämpande känsla och för nybörjaren i behov av extra hjälp. Skorna passar även till långa promenader och arbetspass.

Färg: Black White, svart med vit sula
Läst: Rymlig med FORMFIT
Kategori: Neutral
Dämpning: Maximal
Fotbädd: TPU
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Mesh/textil
Mellansula/toppsula: PWRRUN+
Drop: 10 mm
Yttersula: XT900-gummi, låg vikt och bra grepp, Non-marking

Saucony värnar om vår miljö och har vår planets bästa i åtanke när det kommer till val av material och produktion. Saucony satsar på högkvalitativa och biovänliga material i såväl skor som i förpackningar. Alla kartonger är 100% återvinningsbara och sedan 2021 innehåller alla nya modeller från Saucony återvunnet material där 70% har en ovandel i återvunnen textil.